Pikavaraus


Hotel Botanico

WIFI

Hotel Jardines de Nivarian ravintolat ja baarit

Kokekaa juomista ja syömistä parhaimmillaan Hotel Jardines de Nivariassa. Elävää iltaviihdettä tarjotaan hotellin ravintoloissa ja baareissa, klassisesta pianomusiikista taikureihin ja tasapainotaiteilijoihin.

Solandra
Aloittakaa päivänne täydellisellä bufettiaamiaisella, joka sisältää vastapaistettua leipää ja leivonnaisia. Terassi tarjoaa erinomaisen näköalan yli trooppisten puutarhojen ja valtameren. Kansainvälinen bufetti tarjoillaan iltaisin, kuten myös ruoanvalmistus esityksiä ja säännöllisiä teemailtoja kansanmusiikilla.

Aamiainen klo: 07.00 – 10.30
Illallinen klo: 19.00 – 22.30

La Cascada
Nauttikaa mukava ateria makeanveden uima-altaan laskevilla vesiputouksilla. Gourmet salaattibufetti on saatavilla lounasaikaan, samalla kun tyypillisiä espanjalaisia tapaksia ja välimeren keittiötä tarjoillaan illalla. Välipalat, drinkit ja cocktailit ovat saatavilla allasbaarissa päiväsaikaan.

Välipalat klo: 10.30 – 18.00
Lounas klo: 12.00 – 17.00
Illallinen klo: 19.00 – 23.00

La Cúpula
Tyylikäs La Cúpula on romanttinen paikka aterialle kynttilänvalossa, tarjoten uudenaikaisen, luovan keittiön erinomaisten espanjalaisten viinien kanssa. Sviiteissä majoittuvat vieraat voivat nauttia myös á la carte aamiaisen La Cúpulan terassilla.

Aamiainen klo: 08.30 – 11.00
Illallinen klo: 19.00 – 23.00

Galeriá aulabaari
Nauttikaa Galeriá baarissa, joka tarjoaa vastapaistettuja leivonnaisia, kansainvälisiä sanomalehtiä ja laajan valikoiman kahvia ja teetä.

Avoinna klo: 09.30 – 18.30

Tiffany baari
Tiffany baari sijaitsee pohjakerroksessa erinomaisen hotellikupolin alapuolella. Vieraat voivat nauttia iltacocktailista pianobaarissa tai mennä ulkoilma terassille elävää ajanvietettä varten.

Avoinna klo: 17.00 – 01.00

Armstrong pallohuone
Armstrong pallohuone on avoinna iltaisin drinkeille ja cocktaileille. Elävä musiikki ja kansainväliset esitykset tarjoavat säännöllistä ajanvietettä.

Avoinna klo: 20.30 – 01.00

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurants.jpg
  • 02restaurants.jpg
  • 03restaurants.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.