Pikavaraus


Hotel Botanico

WIFI

Hotel Jardines de Nivaria, Costa Adejessa, Teneriffalla

GPS Coordinates: Latitude 28° 5'19.26'N Longitude 16°44'13.50'W


Upea Hotel Jardines de Nivaria sijaitsee pääkävelykadulla Costa Adejen hienostuneessa lomakeskus kaupungissa. Sijoitettu pois tungoksesta ja vilinästä, Costa Adeje sijaitsee Playa de Las Americasin länsipäässä, tunnettu sen elävästä yöelämästä.

Hotelli sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä osasta Teneriffan parhaita rantoja. Yksityinen hissi vie vieraat suoraan Playa Fañabéhen joka ylpeilee hiekkarannoilla, kirkkailla vesillä ja ihanilla näköaloilla yli La Gomera saaren. Kävelkää kävelykatua pitkin joka on reunustettu ylellisillä hotelleilla, gourmet ravintoloilla ja putiikkikaupoilla kohti Playa del Duquen rantaa. Alkujaan musta tulivuoriperäinen ranta, kultainen hiekka on tuotu luomaan yksi saaren hienoimmista rannoista. Höystetty lepotuoleilla ja aurinkovarjoilla, ranta on ihanteellinen myös vesiurheiluille, sisältäen lainelautailun, nousuvarjoilun ja polkuveneet. Jatkakaa hieman eteenpäin rannikkoa pitkin maistamaan tuoretta kalaa ja äyriäisiä La Caletan hiljaisessa kylässä.

Paikalliset nähtävyydet lapsiperheille sisältävät Octopus vesipuiston ja valaiden katselu veneretket. Kävijät voivat matkustaa myös saaren sisäosiin todistamaan merkittävää tulivuoriperäistä maisemaa ja Teide vuori luonnonpuiston ekologista moninaisuutta. On monia kävelypolkuja ja huipulle pääsee kävellen tai kaapeliautolla.
 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.