Pikavaraus


Hotel Botanico

WIFI

Viiden tähden Hotel Jardines de Nivaria, Costa Adejessa, Teneriffalla

Tyyneyden ja hienostuneisuuden vauras keidas, Hotel Jardines de Nivaria ylpeilee erinomaisella sijainnilla valtameren äärellä Costa Adejen kauniissa lomakeskus kaupungissa.

Viiden tähden hotellikompleksi koostuu viidestä komeasta rakennuksesta jotka on nimetty Teneriffan alueiden mukaan: Adeje, Taganana, Ucanca, Masca ja Guajara. Ylenpalttinen Art Deco tyyli on täydellisesti sopusoinnussa perinteisen kanariansaarten arkkitehtuurin kanssa ja sisältää ylellisesti työllistetyt rautakaiteet, marmorilattiat, plyysinojatuolit, hienostuneen puutyön ja antiikki huonekalut. Rehevät, sisällä olevat palmupuut luovat eksoottisen trooppisen ilmapiirin.

Hotellin mestariteos on upea lasimaalattu kupoli pääatriumissa, edustaen Teneriffan yllä olevaa tähtikuviota 21 maaliskuun päiväntasauksen aikana. Tehty yli 12000 lasipalasesta, tämä erinomainen taideteos työ luo herkän, vangitsevan valon läpi rakennuksen.

Palmupuiden, tuoksuvien kukkien ja kauniiden maisemien puutarhojen kasvitieteellinen paratiisi, ympäröivät hotellia. Vieraat voivat rauhoittua lepotuoleissa kimmeltävien uima-altaiden äärellä ja nauttia suihkukaivojen ja vesiputousten rauhoittavasta lorinasta.

Kansainvälisten kunnianosoitusten saaja johtuen heidän sitoumuksesta ympäristöön ja pitkäjänteisyydestä, Hotel Jardines de Nivarian henkilökohtainen palvelu, erinomainen ruokakulttuuri ja tilojen vauraus antaa vieraille mahdollisuuden kokea parasta perinteisestä vieraanvaraisuudesta ja erinomaisesta uudenaikaisesta ylellisyydestä.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
Roca Nivaria Gran Hotel :: Hotel Colon Guanahani
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.