Pikavaraus


Hotel Botanico

WIFI

Hotel Jardines de Nivarian tilat

Hotel Jardines de Nivaria tarjoaa erinomaisen valikoiman vapaa-ajan tiloja sen etuoikeutetuille vieraille. Sijoitettu hotellin laajoihin puutarhoihin, laaja merivesiallas on lämmitetty 30 asteeseen läpi vuoden, samalla kun virkistävä makeanveden uima-allas ylpeilee sen omalla vesiputouksella. Vieraat voivat ottaa aurinkoa palmupuiden täplikkäässä varjossa tai rentoutua porealtaassa kiireisen nähtävyyksien katselupäivän jälkeen. Jos haluatte makua todellisesta tuhlauksesta, ulkoilmabaari tarjoaa palvelun suoraan aurinkotuolillenne.

Urheilutilat sisältävät tenniskentän, puttausviheriön, squashkentän, biljardin ja pyörän vuokrauksen. Tilava kuntosali sisältää painonnosto varustuksen ja tarjoaa myös aerobic- ja joogatunteja. Vieraat voivat hemmotella myös laajalla valikoimalla kokonaisvaltaisia kauneus- ja vartalohoitoja hotellin Aequor kylpylässä.

Laaja kompleksi sisältää myös televisiohuoneen ja pienen kirjaston. Lapset nauttivat erillisestä, lämmitetystä lastenaltaasta, kuten myös leikkihuoneesta ja -kentästä. Vieraat voivat hyötyä yhteisistä tietokoneista internet yhteydellä tai käyttää lisäksi Wi-Fiä joka on saatavilla läpi hotellin.

Hotellin vastaanottovirkailija voi järjestää retkiä tai vesiurheiluja, kuten myös opastettuja luonnonkävelyjä saaren koskemattomimpiin paikkoihin. Standardi mukavuudet sisältävät ympärivuorokautisen vastaanoton ja huonepalvelun, kampaajan, lahjakaupan, valuutanvaihdon, yksityisen pysäköintipaikan, pesulapalvelun, faksin ja valokopiokoneen.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.