Bestilling


Hotel Botanico

WIFI

Aequor Spa på Hotel Jardines de Nivaria

Aequor Spa på Hotel Jardines de Nivaria er tilegnet fremme af sundhed og skønhed, med højt kvalificerede terapeuter der byder på et unikt udvalg af behandlinger der får gæsten til at føle sig revitaliseret og fornyet.

Gennem tusinder af år har den helbredende effekt af massager været brug til at fjerne smerter og behandle sygdomme. Gæsterne kan vælge mellem et bredt udvalg af fremragende behandlinger inklusive chokolade afslapningsmassage, shiatsu og refleksologi. Om sommeren kan gæsterne nyde al fresco massager i en pergola ved poolen.

Aequor Spa inkluderer også en whirlpool, sauna, tyrkisk bad og koldtvandsbade. Gæsterne kan benytte disse faciliteter individuelt eller kombinere dem i et revitaliserende heldags program. Specifikke hydroterapi behandlinger inkluderer Vichy brusere og hydromassagebade indeholdende flydende tang, mineralsalte eller aromaterapi essenser.

Revolutionerende Guinot behandlinger renser og fugter den sarte hud i ansigtet, ved brug af cellefornyelsesteknologi for at gøre din hud strålende. Spa ritualer indeholdende organiske Alqvimia produkter rækker fra iltende behandlinger for at fjerne smerter og til ”Cleopatra omslag” der indeholder terapeutiske salte fra Det Døde Hav. Spa tilbyder også en antal holistiske Ayurvedic behandlinger med brug af traditionelle urter og massager for at skabe harmoni i sjæl og krop.

Afslut din mindeværdige spa oplevelse med en beroligende manicure eller pedicure. Med over 70 forskellige behandlinger at vælge mellem, vil gæsterne forstå betydningen af afslapning!

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 02random.jpg
  • 01random.jpg
  • 06random.jpg
  • 03random.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.