Bestilling


Hotel Botanico

WIFI

Hotel Jardines de Nivaria, Costa Adeje, Tenerife

GPS Koordinater: Breddegrad 28° 5'19.26'N Længdegrad 16°44'13.50'W


Det fremragende Hotel Jardines de Nivaria er beliggende på hovedpromenaden i den elegante resort by Costa Adeje. Lidt på afstand af støjen, er Costa Adeje beliggende ved den vestlige ende af Playa de las Américas, kendt for sit livlige natteliv.

Hotellet ligger indenfor gåafstand fra nogle af de bedste strande på Tenerife. En privat elevator transporterer gæsterne direkte til Playa Fañabé der byder på sandstrande, klart vand og vidunderlig udsigt over til øen La Gomera. Gå en tur langs kysten langs promenaden der er omgivet af luksushoteller, gourmetrestauranter og modebutikker mod stranden i Playa del Duque. Oprindelig en sort vulkansk strand, men gyldent sand er blevet importeret for at skabe en af de bedste strande på øen. Stranden har liggestole og parasoller og er ideel for alle typer af vandsport, inklusive windsurfing, parasailing og pedalbåde. Tag lidt længere ud af kysten for at opleve frisk fisk og skaldyr i den fredelige landsby La Caleta.

Lokale attraktioner for familier der rejser med børn inkluderer Octopus Aquapark og bådture for at se hvaler. Gæsterne kan også rejse til øens indre og se de fantastiske vulkanske landskaber og ekologiske afveksling i Teide nationalpark. Der er masser af vandrestier og toppe kan nås til fods eller med svævebane.
 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.