Bestilling


Hotel Botanico

WIFI

5-stjernet Hotel Jardines de Nivaria, Costa Adeje, Tenerife

Hotel Jardines de Nivaria er en oase af fred og elegance med en enestående beliggenhed ved havet i den smukke by Costa Adeje.

Det 5-stjernede hotelkompleks består af fem flotte bygninger opkaldt efter områder på Tenerife: Adeje, Taganana, Ucanca, Masca og Guajara. Den flotte Art Deco stil er perfekt afbalanceret med traditionel kanarisk arkitektur og byder på ekstravagante støbejernsgelændere, marmorgulve, polstrede stole, raffinerede træarbejder og antikke møbler. frodige palmer indendørs skaber et eksotisk miljø.

Hotellets mesterværk er en fantastisk blyindfattet kuppel i den store atrium, der repræsenterer stjernebilledet over Tenerife som det ses ved jævndøgn den 21. marts. Fremstillet af over 12.000 stykker glas, skaber dette fantastiske kunstværk et delikat, indbydende lys i hele bygningen.

Hotellet er omgivet af et botanisk paradis af palmer, duftende blomster og smukt anlagte haver. Gæsterne kan slappe af på liggestole ved de glitrende pools og nyde den beroligende rislen fra springvand og vandfald.

Hotel Jardines de Nivaria har modtaget internationale anerkendelser for engagementet i miljø og bæredygtighed, og den personlige service, fremragende gastronomi og omfanget af faciliteter lader gæsterne opleve det bedste af gæstfrihed og udsøgt moderne luksus.

 
Tjek priser og bestil online
Roca Nivaria Gran Hotel :: Hotel Colon Guanahani
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.