Bestilling


Hotel Botanico

WIFI

Faciliteter på Hotel Jardines de Nivaria

Hotel Jardines de Nivaria byder på et fremragende udvalg af fritidsaktiviteter for det privilegerede klientel. Beliggende i hotellets omfattende haver finder du en stor havvandspool der er opvarmet til 30°C hele året, mens en forfriskende ferskvandspool byder på et eget vandfald. Gæsterne kan solbade i skyggen af palmer eller slappe af i whirlpool efter en travl dag med sightseeing. Som en ekstra luksus tilbyder den udendørs bar servering direkte ved din liggestol.

Sportsfaciliteter inkluderer tennisbane, putting green, squash bane, billard og cykeludlejning. Det store gymnasium indeholder vægttræningsudstyr og byder også på aerobics og yoga klasser. Gæsterne kan også nyde et bredt udvalg af holistiske skønheds- og kropsbehandlinger på hotellets Aequor Spa.

Det store kompleks indeholder også et tv lokale og et lille bibliotek. Børnene kan nyde en separat opvarmet børnepool, samt legerum og legeplads. Gæsterne kan benytte de fælles computere for adgang til internet eller benytte den gratis Wi-Fi der er tilgængelig overalt på hotellet.

Hotellets reception kan organisere udflugter eller vandsport, samt guidede naturvandringer til øens bedste steder. Standard faciliteterne inkluderer 24 timers reception og roomservice, frisør, gavebutik, valutaveksling, privat parkering, vaskeriservice, faxmaskine og kopimaskine.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.