Rum och sviter på Hotel Colón Guanahaní

I rummen på det här charmiga, 4-stjärniga hotellet finns en mängd faciliteter och de är utrustade för att gästerna som bor här, ska få högsta komfort och kvalitet.

Standard dubbelrum

Man kommer i rätt semesterstämning i de här dubbelrummen med sin mysiga inredning och kan välja mellan utsikt mot gatan eller mot poolen. Rummen har två enkelsängar för en eller två personer och det finns en extra säng för ytterligare en gäst och rummen har en mängd utrustning för att vistelsen ska bli komplett.

Direkttelefon, minibar, satellit-TV, radio, värdeskåp (uthyres) och egen luftkonditionering finns till förfogande. Badrummen är utrustade med hårtork, badrockar och badtofflor. De gäster som har baby, kan få en babysäng insatt (utan kostnad) och det finns rum med sängar i kingsize-storlek. Rumsservice finns för den som vill och en del rum kan vid behov kopplas ihop.

Superior dubbelrum

Njut av den fridfulla utsikten över poolområdet från de här rummen. De har balkong eller terrass där man man koppla av, två enkelsängar och en extra säng för ytterligare en gäst. Rummen är nyligen renoverade och ett härligt alternativ för semestern på Hotel Colón Guanahaní.

Några av fördelarna med att bo här är att det finns satellit-TV med plasmaskärm och radio, minibar och hjälpsam rumsservice, så ta chansen att utnyttja allt som finns. Rummet har också direkttelefon, egen luftkonditionering och värdskåp (uthyres) för gästernas komfort. De lyxiga badrummen har separat badkar och dusch, hårtork, badrockar och badtofflor till gästernas förfogande.

Om man behöver babysäng så finns det gratis att beställa för familjer. Det går också att få säng i kingsize-storlek och rum som kan anslutas till varandra.

Familjerum

Det här 4-stjärniga hotellet har flera familjerum där det ryms upp till 4 gäster, så att alla kan känna sig välkomna. Rummen vetter mot poolen med fin utsikt och här har man 2 separata sovrum, ett badrum och enkelsängar.

Förutom balkong eller terrass, finns det egen luftkonditionering, värdeskåp (uthyres), radio, direkttelefon och för underhållnings skull finns det satellit-TV. För att ytterligare förhöja upplevelsen finns det rumsservice, om man vill beställa något till rummet. Badrummen är utrustade med hårtork, badrockar och badtofflor.

Man kan beställa babysäng vid behov (utan avgift) och sängar i kingsize-storlek går att beställa.

Sviter

Om man verkligen vill bo ostört, ska man välja att bo i de här charmiga sviterna. Här får man utsikt över poolområdet och trädgården runt omkring och de som bor i svit kan verkligen njuta av all lyx som erbjuds, med en separat vardagsrumsdel och terrass.

Här finns det två enkelsängar eller säng i kingsize-storlek, för två eller tre gäster, och sviterna har eleganta möbler och mycket utrymme. Sviterna är också utrustade med minibar, satellit-TV, radio och luftkonditionering. Det finns tillgång till värdeskåp (uthyres). I badrummet kan man hitta hårtork, badrockar och badtofflor till gästernas förfogande.

Det går att få rumsservice och babysäng mot förfrågan.

 
Se priser och boka online här
wifi_en

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.