Restauranger och barer på Hotel Colón Guanahaní

Hotel Colón Guanahaní flörtar med sina gäster genom att erbjuda smakrik mat serverad i sköna omgivningar, som gör att man verkligen får en delikat semesterupplevelse.

På 4-stjärniga Hotel Colón Guanahaní är man verkligen stolt över sina mysiga, små barer och restauranger. Här tar man matlagning på allvar och använder endast de färskaste ingredienser. Det finns en stort utbud av rätter och maten serveras vackert upplagd.

Den typ av mat som serveras är främst internationell till frukost- och middagsbuffén, som serveras i huvudrestaurangen. För den som vill finns det också a la carte meny under kvällstid. Man kan också välja att äta utomhus på restaurangens eleganta patio, så ta tillfället och njut tillsammans med familj och vänner.

På La Pérgola serveras a la carte meny till lunch, lätta rätter och förfriskningar vid poolen. På poolbaren och i pianobaren lockar man med en lång rad av olika internationella förfriskningar och drinkar.

Andra trevliga detaljer på det här unika hotellet är matlagningsshow, levande underhållning och bageri.

 
Se priser och boka online här
wifi_en

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.