4-stjärniga Hotel Colón Guanahaní i Costa Adeje på Teneriffa

 

GPS koordinater: Breddgrad 28° 5'19.32"N Längdgrad 16°44'6.80"W


Om det är så att man längtar efter att få bo på ett hotell med fridfull atmosfär i lugna omgivningar, då hittar man det man söker på Hotel Colón Guanahaní.

Det här 4-stjärniga hotellet ligger i Costa Adejes vackra, förstklassiga omgivningar, dit många gäster söker sig, som vill bo på den södra kusten. Hotel Colón Guanahaní ligger inte långt från den härliga stranden i Fañabé, som fått utmärkelsen Blå flagg, och nära Adrian Hotels Jardines de Nivaria och det tar inte lång stund att gå till sevärdheterna i omgivningarna.

Längs strandpromenaden ligger det fullt med restauranger, caféer, barer och affärer och på stranden kan man gå ända till Playa de las Américas, som har en trevliga hamn. Om man tänkt sig att dansa natten lång ska man ta sig till dit också, för platsen är känd för sitt dynamiska nattliv och sjudande underhållning. 

Även om Costa Adeje mest består av moderna hus och glamorösa hotell, finns det här och var typiska byggnader som kyrkor och bostadshus. Barnen har kommit till paradiset med roliga vattenparker i området och om man längtar efter att komma ut och shoppa, så finns det flera gallerior med designbutiker runt omkring. Fullt med olika typer av restauranger, med allt från traditionell till internationell mat, finns att finna överallt.

Det går lätt att ta sig till Barranco del Infierno (Helvetesravinen), som är en grönskande, djup ravin med en bäckfåra.

Det tar mindre än en halvtimme att köra från hotellet till flygplatsen Reina Sofia. 
Se priser och boka online här
wifi_en

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.