4-stjärniga Hotel Colon Guanahani på Teneriffa

Hotel Colón Guanahaní är ett hotell som får ta emot många stamgäster, eftersom det är ett av favorithotellen på Teneriffa och många gäster kommer tillbaka år efter år. Det här hotellet är känt för sin gästfrihet och för personlig service och är ett av de hotell som gjort hotellkedjan Adrian Hoteles berömd.

Hotel Colón Guanahaní är beläget på södra Teneriffa i Costa Adeje, inte långt från ”den gyllene stranden”: Playa de Fañabé. Från hotellet kan man se upp mot vulkanen Teides topp och det är inte långt till sevärdheterna i området. Ändå är det här ett hotell som passar utmärkt för dom som vill bo lite mer avskilt och i ett tyst område.

Hotellet är byggt i en kolonial stil och är väl utrustat. Gästerna välkomnas med charmigt boende, utsökta middagsställen, pooler utomhus, sportanläggning och en skön hälsoklubb för att gästerna ska må riktigt bra.

Det är lätt till att man fastnar för Hotel Colón Guanahaní och kommer tillbaka år efter år.

 
Se priser och boka online här
Hotel Jardines de Nivaria :: Roca Nivaria Gran Hotel
wifi_en

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.