Gruppresor på Hotel Colón Guanahaní

Det finns många trevliga fritidsaktiviteter man kan göra tillsammans med en grupp, både om man vill utforska den mer lugna delen Playa de Fañabé, eller upptäcka den dynamiska strandpromenaden Playa de las Américas i närheten.

Bara några meter bort ligger en av de bästa stränderna längs Adejes kust och Playa de Fañabé är en verkligt paradis när det gäller vattensporter och aktiviteter. Det finns mycket att välja på och utmärkta förhållanden, så om gruppen vill ut på äventyr är det bara ge sig ut i det kristallklara vattnet med dykning, windsurfing, surfing, segling och mycket mera.

Upplev en dag med djuphavsfiske, åk på båtutflykt för att se valar och delfiner, eller tillbringa hela dagen med att bara ligga och steka i den härliga solen.

Andra aktiviteter som grupper kan pröva på är för att upptäcka omgivningarna är att hyra cyklar, mopeder och fara ut på gokart- banan. På hotellet går det att spela squash och tennis och också på Adrianhotellet som ligger granne, men är man en passionerad golfspelare, ska man passa på att utforska alla de banor som ligger på den här delen av ön, som Golf Costa Adeje och Golf Las Américas.

Ta en tur med linbanan upp på vulkanen Teide, vandra i Barranco del Infierno, eller var en dag på zoo. Yngre gäster och grupper har det helt fantastiskt i vattenparkerna i området. Siam Park är mycket populärt och väl värt ett besök om man vill ha kul i vattnet en hel dag.

Det finns en shoppinggalleria, Plaza del Duque, där man hittar de största designermärkena och det är trevligt att utforska alla restauranger, kaféer och barer, som ligger längs strandpromenaden. Åk till Playa de las Américas en spännande kväll och dansa natten lång!

 
Se priser och boka online här
wifi_en

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.