Det här är Hotel Colón Guanahaní

Det här 4-stjärniga hotellet är utrustat med en mängd faciliteter, så att alla behov man har som gäst ska bli tillfredsställda.

Hotel Colón Guanahaní är designat i varma färger och detaljer i en kolonialinspirerad stil och har en mycket välskött trädgård, och allt är en perfekt inramning för semestern.

Här kan man ligga och lata sig vid hotellets uppvärmda havsvattenpooler (2) och sitta på restaurangens charmiga patio och äta en god frukost. Omgivningen runt det här 4-stjärniga hotellet med vajande palmer, gör att man kan sitta och njuta av Teneriffas härliga luft. Det finns också en pool för barn och en lekpark samt en bubbelpool för vuxna utomhus.

Rummen och sviterna på Hotel Colón Guanahaní har underbara balkonger och terrasser, de är välutrustade och har en trevlig rustik design. Här kan man verkligen koppla av. Man kan välja mellan utsikt mot gatan eller mot poolen, rummen är nyrenoverade och smakfullt inredda och man känner sig välkommen.

På restaurangerna och barerna på Hotel Colón Guanahaní serveras läckra bufféer, a la carte, förfriskningar och lätta rätter.

De gäster som vill vara aktiva kommer att uppskatta de olika sport- och fritidsanläggningarna – en squashbana, ett skönt spa och hälsocenter, biljardbord och bordtennis. På det närbelägna hotellet Jardines de Nivaria, finns det tillgång till upplysta tennisbanor och ytterligare en spa-anläggning. Det finns också ett särskilt lekrum för barn. Den som är sugen på golf får rabatter på öns golfbanor.

Det finns två datorer och gratis internetuppkoppling för gästerna i hotellets reception.

Hotel Colón Guanahanís trevliga personal står beredda att hjälpa till med allt som behövs, för att semestern ska bli så lyckad och njutbar som möjligt.

 
Se priser och boka online här
wifi_en

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.