Rom og suiter på Hotel Colón Guanahaní

Dette 4-stjerners hotellet er forberedt på å yte det beste innenfor komfort og kvalitet med sitt brede utvalg av fasiliteter på rommene og en behagelig følelse av ro, for gjester som overnatter på dette sjarmerende hotellet.

Standard dobbeltrom

Enten du har valgt utsikt mot gaten eller bassenget på rommet du bor, vil disse dobbeltrommene gi deg det idylliske feriehumøret med sin dempede dekor. To enkeltsenger er satt inn for enten en eller to gjester, så vel som en ekstra seng for en tredje person, og disse rommene inneholder også en rekke bekvemmeligheter for å heve standarden på oppholdet.

En telefon med direktelinje, minibar, satellitt-TV, radio, safe (kan leies) og privat klimaanlegg finnes på rommene. Badet inkluderer en hårføner, badekåper og tøfler. Gjester som reiser med spedbarn kan be om en babyseng (kostnadsfritt), eller en king-size seng dersom det foretrekkes. Romservice og sammenhengende rom er også tilgjengelig.

Superior dobbeltrom

Dra full nytte av utsikten over det fredlige bassenget disse superior dobbeltrommene har. Med balkong eller terrasse til å slappe av på, to enkeltsenger og en ekstra seng for en tredje gjest, er disse nylig oppussede rommene et fantastisk alternativ for ditt opphold på Hotel Colón Guanahaní.

Du må dra full nytte av disse rommenes plasma tv med satellitt-tilgang, samt radio, minibar og oppmerksomme romservice som er til bare for deg. En telefon med direkte telefonlinje, privat klimaanlegg og en safe (til leie) er også satt inn i rommet. En annen del av tilbudet er det luksuriøse badet med separat badekar og dusj, hårføner, badekåper og tøfler.

Hotellet tilbyr barnesenger dersom det skulle ønskes, kostnadsfritt for reisende familier. King-size senger og sammenhengende rom er også tilgjengelig.

Familierom

Dette 4-stjerners hotellet har utarbeidet flere familierom med maksimal kapasitet på 4 gjester, for å ta imot alle besøkende. Med en pen utsikt over badebassenget, vil gjester som har valgt dette alternativet kunne nyte to separate soverom, bad og enkeltsenger.

I tillegg til balkong eller terrasse, har disse rommene justerbart klimaanlegg, en safe (til leie), radio, telefon med direktelinje og satellitt-tv. For å øke nytelsen din er det også lagt til minibar og romservice. På badet finner du en hårføner, badekåper og tøfler.

Barnesenger kan ordnes (kostnadsfritt) og king-size senger er også tilgjengelig ved behov.

Suiter

Disse sjarmerende suitene sender ut den ultimate følelsen av privatliv. Med utendørs utsikt over bassengene og deres omkringliggende hager, kan gjestene som bor på disse sutene nyte luksusen av å ha sin egen stue og terrasse.

Suitene er eksklusivt innredet med elegante møbler og romslige områder, og enkelt- eller king-size-senger for to eller tre gjester. Noen av fasilitetene inkluderer en minibar, satellitt-TV, radio og klimaanlegg. En liten safe (til leie) er også inkludert.

Romservice og barnesenger er tilgjengelig ved behov.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
wifi_en

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.