Restauranter og barer på Hotel Colón Guanahaní

Med et utsøkt tilbud av smaker og sorgløse omgivelser, garanterer Hotel Colón Guanahaní at din ferie blir spesielt deilig.

Restaurantene og barene på dette 4-stjerners hotellet er, forutenom størrelsen, noen av Hotel Colón Guanahanís største stoltheter. Hvert måltid lages av de ferskeste ingrediensene, og det store utvalget av retter og deres guddommelige presentasjon vil helt sikkert glede deg.

Buffeer til frokost og middag, som hovedsaklig er basert på internasjonal mat, serveres i hovedrestauranten. Dersom det er ønskelig, kan à la carte menyer serveres i løpet av kvelden. Det gir deg muligheten til å spise uten på den elegante restaurantens uteplass, som skaper en perfekt stemning for venner og familie.

La Pergola serverer à la carte menyer til lunsj, snacks og forfriskninger ved bassengkanten. I basseng- og pianobaren kan du bestille en hel rekke internasjonale forfriskninger og cocktailer.

Andre ting dette hotellet er kjent for er matlagings-show, live underholdning og et bakeri.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
wifi_en

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.