4-stjerners Hotel Colón Guanahaní ved Costa Adeje på Tenerife

 

GPS Koordinater: Breddegrad 28° 5'19.32"N Lengdegrad 16°44'6.80"W


Hotel Colón Guanahaní vil være et flott bytte for de som har lett lenge etter en fredelig atmosfære og et rolig miljø for ferien.

Costa Adeje deler sitt vakre landskap med dette 4-stjerners hotellet, et eksklusivt senter for å innkvartere gjester som besøker den sørlige kysten av øya. Bare et lite stykke unna ligger den fantastiske blå-flagg stranden, Playa de Fañabé og naboen Adrian Hotel, Jardines de Nivaria, og Hotel Colón Guanahaní ligger kun en kort spasertur fra resortets mest populære attraksjoner.

Et utvalg av restauranter, kafeer, barer og butikker er spredt langs hele promenaden - en vei som til slutt vil lede deg til det travle Playa de las Américas rresortet og en flott marina. Besøkende som planlegger å danse hele natten bør definitivt ta en stopp på dette dynamiske stedet, som er kjent for sitt fengende natteliv og livlige underholdning.

Selv om Costa Adeje har moderne konstruksjoner og glamorøse hotell, finnes det fortsatt rester av den typiske arkitekturen enten du kan se det på kirker eller boliger. Barna vil bli begeistret med antall badeland i nærområdet, mens shoppere kan utforske de mange kjøpesentrene og designbutikkene i området. Restauranter med variert utvalg av mat, fra tradisjonell til internasjonal, finnes nesten over alt.

Barranco del Infierno (Helvetesdalen), et bratt juv med rennende friskt vann er et fantastisk syn som bare ligger noen få minutter unna.

Reina Sofia lufthavn ligger mindre enn en halv times kjøretur fra hotellet. 
Sjekk Prisene og Bestill Online
wifi_en

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.