4-stjerners Hotel Colón Guanahaní på Tenerife

Hotel Colón Guanahaní tar i mot kjente fjes år etter år, og har blitt en favoritt blant lojale turister på Tenerife. Dette 4-stjerners hotellet er anerkjent for sin oppmerksomme gjestfrihet og personlige service, og bærer stolt et hyggelig rykte som har gjort Adrian Hoteles til en så stor suksess innen feriested-bransjen.

Med beliggenhet langs Costa Adeje, den sørlige delen av Tenerife, hviler Hotel Colón Guanahaní nær Playa de Fañabé, også kalt “den gyldne stranden”. Med en dramatisk utsikt mot fjellet Teide og i nærheten av feriestedets hovedattraksjoner, vil hotellets beliggenhet tilfredsstille de som setter pris på bortgjemte steder og rolige omgivelser.

Som vert for en rekke fasiliteter, presenterer dette hotellet gjestene med sjarmerende innkvartering, utsøkte spisesteder, utendørs svømmebasseng, sportsfasiliteter og et beroligende velværesenter for å imøtekomme alle dine behov.

Hotel Colón Guanahaní vil gi hver gjest en herlig grunn til å ville komme tilbake også flere ganger.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
Hotel Jardines de Nivaria :: Roca Nivaria Gran Hotel
wifi_en

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.