Gruppereiser på Hotel Colón Guanahaní

Det blir nok av aktiviteter og morsomme oppgaver som kan nytes av grupper, enten du foretrekker å utforske det rolige området Playa de Fañabé eller oppdage det dynamiske livet i den nærliggende Playa de las Américas.

Playa de Fañabé er et sant paradis for alle typer vannsporter og aktiviteter, med en beliggenhet bare få meter unna en av de beste strendene langs Adeje-kysten. Stedet er kjent for sitt fantastiske utvalg av fasiliteter og gode betingelser, og eventyrlystne grupper kan utforske det krystallklare vannet ved stranden, mens de dykker, vindsurfer, surfer, seiler eller mer.

Dra på en fisketur, hval- eller delfinsafari, eller bare slapp av i solen en hel dag.

En fin måte å bevege seg rundt i området rundt hotellet er ved å dra på sykkel eller scooter-turer eller til og med noen runder på go-kart-banen. Squash og tennis kan spilles på hotellets bane eller hos nabohotellet til Adrian, mens lidenskapelige golfere kan spille på mange av golfbanene på denne delen av øya som Golf Costa Adeje og Golf Las Américas.

Ta taubanen opp til toppen av fjellet Teide, dra en tur på besøk i Barranco del Infierno, eller den zoologiske hagen. Yngre gjester og familier vil oppleve en eksplosjon av forskjellige tema- og vannparker i området. Siam Park er et populært sted, og det er absolutt verdt å nyte en hel dag med mye moro i vannet!

Dra på shopping etter designmerker på Plaza del Duque senteret og utforsk de mange restauranter, kafeer og barer som ligger langs promenaden. Dra ut på en spennende kveld på Playa de las Américas og opplev partymiljøet dette feriestedet er så kjent for!

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
wifi_en

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.