Fasilitetene på Hotel Colón Guanahaní

Dette 4-stjerners hotellet, som er kjent for sitt gjennomtenkte utvalg av fasiliteter og tjenester, vil sikre at alle dine behov blir tatt hensyn til.

De varme fargene og detaljene som inkluderer arkitektur inspirert fra kolonitiden på Hotel Colón Guanahaní, så vel som dets store, velstelte hager, skaper en fantastisk atmosfære i din ferie.

Enten du ønsker å slappe av ved det oppvarmede saltvannsbassenget (2) eller sitte ved restaurantens sjarmerende uteplass for å spise frokost-buffé, vil det innbydende uteområdet og skyggen av palmetrærne på dette 4-stjerners hotellet inspirere deg til å nyte den friske luften på øya Tenerife. Et barnebasseng og lekeplass er lagt klart for de minste, og de voksne kan nyte en utendørs jaccuzzi.

Rommene og suitene på Hotel Colón Guanahaní vil være det perfekte stedet for ekte avslapping med sine fantastiske balkonger og terrasser, en rekke fasiliteter og dempede rustikk-innredning. Med utsikt mot gaten eller bassenget, vil disse renoverte og smakfullt utsmykkede rommene tilfredsstille alle gjester.

Buffeer, à la carte menyer, forfriskninger og snacks venter på deg på restaurantene og barene på Hotel Colón Guanahaní. Med anerkjennelse for sin utsøkte mat og service, er hotellets deilige anbefalinger noe du unødig vil gå glipp av.

Aktive gjester vil sette pris på det underholdende sports- og fritidstilbudet – en squashbane, beroligende spa- og velværesenter, biljard og bordtennis er noen av tilbudene. Flombelyste tennisbaner og et annet spasenter, kan besøkes på det nærliggende Jardines de Nivaria. Barna kan kose seg på lekerommet som er til spesielt for dem. Golfprisene er også spesielle for hotellets gjester, for dem som skulle være interessert i å utforske golfbanene på øya.

To datamaskiner med internett-tilgang er tilgjengelig for hjester i hotellets resepsjon, helt kostnadsfritt.

Hotel Colón Guanahanís vennlige personale er forberedt på å gjøre din ferie vellykket og står klar til å hjelpe deg når som helst.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
wifi_en

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.