Hotel Colón Guanahaní’s Spa

Omdat er niets gaat boven het krijgen van een beetje extra zorg en aandacht tijdens uw vakantie, is een bezoek aan de spa en het wellnesscentrum in Hotel Colón Guanahaní een uitstekend idee.

Met een grote verscheidenheid aan massages, lichaams- en schoonheidsbehandelingen en alternatieve herstellende methoden, waaronder Indiase Ayurvedamassages, kunt u gegarandeerd iets nieuws – en heerlijks proberen! Er is ook een schoonheidssalon, en tevens een sauna.

Gasten die in dit 4-sterrenhotel verblijven hebben ook toegang tot de aangrenzende Aequor Spa in hotel Jardines de Nivaria, waar u ook kunt genieten van een aantal programma's, schoonheidsbehandelingen en massages. In dit hotel zit ook een kapsalon, waar gasten die in Hotel Colón Guanahaní verblijven, ook naartoe kunnen.

Voor alle behandelingen die op deze locatie beschikbaar zijn, betaalt u een toeslag en zijn alleen toegankelijk voor gasten van 16 jaar en ouder.

 
Check tarieven en boek online
wifi_en

Snelboeker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.