4-sterren Hotel Colon Guanahani, Tenerife

Hotel Colón Guanahaní verwelkomt elk jaar bekende gezichten en het is inmiddels een favoriete hotel onder de loyale Tenerifegangers. Dit 4-sterren boetiekhotel, dat wordt gekenmerkt door de enorme gastvrijheid en de persoonlijke service, heeft de reputatie de Adrian Hoteles tot een populaire vakantiebestemming gemaakt te hebben.

Langs de Costa Adeje in het zuiden van Tenerife, tstaat Hotel Colón Guanahaní in de buurt van 'het gouden strand', Playa de Fañabé. Met een schitterend uitzicht op de berg El Teide en dicht bij de belangrijkste trekpleisters van de badplaats, zal de locatie van dit hotel iedereen die houdt van een beschutte locatie en een rustige omgeving tevreden stellen.

Met tal van voorzieningen voorziet dit hotel in koloniale stijl de gasten van een pittoreske accommodatie, voortreffelijke dineermogelijkheden, buitenzwembaden, sportvoorzieningen en een rustgevend wellnesscentrum om te voldoen aan ieders behoefte.

Hotel Colón Guanahaní geeft alle gasten een goede reden om ook een van de bekende gezichten van het hotel te worden.

 
Check tarieven en boek online
Hotel Jardines de Nivaria :: Roca Nivaria Gran Hotel
wifi_en

Snelboeker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.