Hotel Colón Guanahanín huoneet ja sviitit

Tarjoten valikoiman sisätiloja ja syrjäisyyden mukavan tunteen, tämä neljän tähden hotelli on valmistanut parasta mukavuudessa ja laadussa vieraille jotka majoittuvat tässä viehättävässä hotellissa.

Perustyyppiset kahden hengen huoneet

Olette sitten valinneet näköalat kohti katua tai uima-allasta käyntinne ajaksi, nämä kahden hengen huoneet ja niiden hillitty sisustus tarjoavat teille idyllisen lomatunteen. Sisältäen tuplasängyn yhdelle ja kahdelle hengelle, kuten myös lisäsängyn majoittamaan kolmannen henkilön, näissä huoneissa on myös joukko virkistysmahdollisuuksia täydentämään käyntinne.

Suoravalinta puhelin, minibaari, satelliitti-TV, radio, kassakaappi (vuokrattavaksi) ja erillinen ilmastointi löytyvät. Kylpyhuoneet sisältävät hiustenkuivaajan, kylpytakit ja tossut. Vauvojen kanssa matkustavat vieraat voivat pyytää pinnasängyn (ilmainen), tai king size sängyn jos niin haluavat. Huonepalvelu ja yhdistetyt huoneet otetaan myös huomioon.

Korkeamman tason kahden hengen huoneet

Hyötykää täysin rauhallisista näköaloista yli uima-altaan jotka nämä korkeamman tason kahden hengen huoneet pitävät hallussaan. Parvekkeella tai terassilla rentoutumiselle, tuplasängyllä ja lisäsängyllä kolmannelle vieraalle, nämä äskettäin kunnostetut huoneet ovat ihana vaihtoehto käynnillenne Hotel Colón Guanahaníssa.

Plasma-TV:llä ja satelliitti yhteydellä vapaa-ajallenne, kuten myös radiolla, minibaarilla ja huomaavalla huonepalvelulla, varmistakaa hyötymään täysin näistä huoneen sisäisistä eduista. Suoravalinta puhelin, erillinen ilmastointi ja kassakaappi (vuokrattavaksi) on sisällytetty myös mukavuudeksenne. Ylelliset kylpyhuoneet erillisellä kylpyammeella ja suihkulla, hiustenkuivaajalla, kylpytakeilla ja tossuilla ovat osa tätä.

Hoteli tarjoaa lasten pinnasängyn pyydettäessä ja ne ovat ilmaiset matkustaville perheille. King size sänkyjä ja yhdistyviä huoneita voidaan myös suositella.

Perhehuoneet

Tämä neljän tähden hotelli on valmistanut monia perhehuoneita joihin mahtuu korkeintaan neljä vierasta, toivottamaan kaikki kävijät tervetulleiksi. Kauniilla näköaloilla yli uima-altaan, tämän vaihtoehdon valinneet vieraat löytävät kaksi erillistä makuuhuonetta, kylpyhuoneen ja tuplasängyn.

Sen parvekkeen ja terassin lisäksi, näissä huoneissa on ilmastointi, kassakaappi (vuokrattavaksi), radio, suoravalinta puhelin ja viihteellinen satelliitti-TV yhteys. Minibaari ja huonepalvelu ovat lisäominaisuuksia jotka tulevat varmasti lisäämään nautintoanne. Hiustenkuivaaja, kylpytakit ja tossut löytyvät kylpyhuoneista.

Lasten pinnasängyt voidaan järjestää (ilmaisia) ja vieraat voivat pyytää king size sänkyjä tarvittaessa.

Sviitit

Välittäen yksityisyyden äärimmäistä tunnetta, nämä sviitit ovat niin viehättäviä kuin vain mahdollista. Ulkoilma näköaloilla yli uima-altojen ja niitä ympäröivien puutarhojen, näissä sviiteissä majoittuvat vieraat tulevat varmasti nauttimaan sen erillisestä olohuoneesta ja terassista.

Tarjoten tuplasängyn tai king size sängyn kahdelle tai kolmelle vieraalle, sviitit on koristeltu erinomaisesti tyylikkäillä huonekaluilla ja tilavilla alueilla. Minibaari, satelliitti-TV, radio ja ilmastointi ovat joitakin löytämiänne virkistysmahdollisuuksia. Kassakaappi (vuokrattavaksi) on sisällytetty myös. Kylpyhuoneessa voitte odottaa löytävänne, hiustenkuivaajan, kylpytakit ja tossut.

Huonepalvelua ja lasten pinnasänkyjä voi pyytää.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
wifi_en

Pikavaraus

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.