Hotel Colón Guanahanín ravintolat ja baarit

Imartelemalla vieraita tarjoamalla erinomaisia makuja ja huolettomilla kattauksilla, Hotel Colón Guanahaní tulee takaamaan että lomanne on erityisen herkullinen.

Sen suhteellisen pienen koon lisäksi, tämän neljän tähden hotellin ravintolat ja baarit ovat yksi Hotel Colón Guanahanín upeimmista ylpeyksistä. Jokaisen ruoan valmistus tuoreimmilla aineksilla, ruokien laaja valikoima ja niiden jumalallinen esittely tulee varmasti miellyttämään teitä.

Perustuen pääasiassa kansainväliseen keittiöön, bufetilla aamiaiseksi ja illalliseksi voi hemmotella pääravintolassa. Pyydettäessä, à la carte ruokalistat voidaan tarjoilla illalla, antaen teille mahdollisuuden ruokailla ulkona ravintolan tyylikkäällä sisäpihalla, varmistakaa että nautitte näistä hetkistä ystävien ja perheen kanssa.

La Pérgola tarjoilee à la carte ruokalistoja lounaaksi, kevyitä välipaloja ja virkistysjuomia lähellä uima-allasta. Allasbaari ja pianobaari esittävät miellyttävän listan kansainvälisiä virkistysjuomia ja cocktaileja.

Ruoan valmistuksen esittely, elävä viihde ja leipomo ovat muita tämän boutique hotellin tarjoamia yksityiskohtia.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
wifi_en

Pikavaraus

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.