Neljän tähden Hotel Colon Guanahani, Costa Adejessa, Teneriffalla

 

GPS koordinaattorit: Leveysaste 28° 5'19.32"N Pituusaste 16°44'6.80"W


Hotel Colón Guanahaní tulee olemaan voitokas löytö niille jotka ovat kaivanneet rauhallista ilmapiiriä ja tyyntä puitetta lomallensa.

Jakaen sen kauniin maiseman tämän neljän tähden hotellin kanssa, Costa Adeje ja sen kallisarvoinen keskus majoittavat saaren etelärannikolla vierailevat kävijät. Lyhyen matkan päässä uskomattomasta sinisen lipun rannasta, Playa de Fañabé´stä ja sen vieressä olevista Adrian Hotel´sta, Jardines de Nivaria´sta, Hotel Colón Guanahaní on vain lyhyen kävelymatkan päässä lomakeskuksen suosituimmilta nähtävyyksiltä.

Valikoima ravintoloita, kahviloita, baareja ja kauppoja on siroteltu tämän kävelykadun ääreen – polku joka vie teidät lopulta kiireiseen Playa de las Américas omakeskukseen ja viehättävään huvivenesatamaan. Tunnettu sen nopeatempoisesta yöelämästä ja elävästä viihteestä, koko yön kestävää tanssia suunnittelevien kävijöiden tulisi todella pysähtyä tässä dynaamisessa sijainnissa.

Vaikka Costa Adeje pitää hallussaan uudenaikaisia rakennuksia ja loistokkaita hotelleja, siellä on silti merkkejä sen tyypillisestä arkkitehtuurista näkyy ne sitten kirkoissa tai asuintaloissa. Lapset tulevat pitämään alueen monista vesipuistoista, samalla kun innokkaat ostosten tekijät voivat tutkia alueen monia ostoskojuja ja suunnittelijoiden putiikkeja. Ravintolat ruokakulttuurin moninaisella valikoimalla, perinteisestä keittiöstä kansainväliseen keittiöön, löytyvät myös lähes joka puolelta.

Barranco del Infierno (helvetin rotko), syvä rotko juoksevalla makealla vedellä on ihana näkymä ja vain parin minuutin päässä.

Reina Sofia lentokenttä on alle puolen tunnin ajomatkan päässä hotellilta. 
Tarkista hinnat ja varaa online
wifi_en

Pikavaraus

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.