Hotel Colón Guanahanín ryhmälomat

Täällä on paljon aktiviteettejä ja hauskoja vapaa-ajan vaihtoehtoja joista ryhmät voivat nauttia, tutkitte sitten mieluummin Playa de Fañabén rauhallista aluetta tai löydätte läheisen Playa de las Américasin dynaamista elämää.

Vain joitakin metrejä yhdeltä Adejen rannikon parhaista rannoista, Playa de Fañabé on todellinen paratiisi kaiken tyyppisten vesiurheilujen ja aktiviteettien ihailijoille. Tunnettu sen fantastisista palvelujen järjestelyistä ja loistavista olosuhteista, seikkailunhaluiset ryhmät voivat tutkia tämän rannan kristallinkirkkaita vesiä samalla kun harrastavat laitesukellusta, lainelautailua, surffausta, purjehdusta ja muuta.

Kokekaa päivä syvänmeren kalastusta, menkää veneretkelle katselemaan valaita ja delfiinejä, tai vain nauttikaa laiskan auringonoton ihanasta iltapäivästä.

Pyörällä ajelu, skootterin vuokraus ja jopa mikroautolla ajelu ovat muita ryhmille saatavilla olevia vaihtoehtoja ja upea tapa kulkea hotellin ympäristössä. Squashia ja tennistä voi pelata hotellissa ja sen vieressä olevassa Adrian hotellissa, samalla kun innokkaat golffaajat voivat pelata monella tähän saaren osaan sijoitetulla golfkentällä kuten Golf Costa Adeje ja Golf Las Américas.

Menkää kaapeliautolla ylös Teide vuorelle, vierailkaa Barranco del Infiernoon, tai eläintarhaan. Nuoremmilla vierailla ja perheryhmillä tulee olemaan hauskaa alueen teema-ja vesipuistoissa. Siam Park on suosittu vihjaus ja avian varmasti loputtoman vesipuuhapäivän nauttimisen arvoinen!

Menkää ostoksille merkkiliikkeisiin Plaza del Duque keskuksessa ja tutkikaa monia ravintoloita, kahviloita ja baareja jotka ovat kävelykadun äärellä. Viettäkää jännittävää iltaa Playa de las Américasissa ja kokekaa juhlaympäristö josta tämä lomakeskus on niin tunnettu!

 
Tarkista hinnat ja varaa online
wifi_en

Pikavaraus

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.