Hotel Colón Guanahanín tilat

Merkittävä sen huomaavaisesta valikoimasta tiloja ja palveluja, tämä neljän tähden boutique hotelli tulee takaamaan että kaikki tarpeenne on otettu huomioon.

Lämpimät värit ja yksityiskohdat jotka muodostavat Hotel Colón Guanahanín siirtomaasta inspiroidun arkkitehtuurin, kuten myös sen hoidetut puutarhat, luovat upean ilmapiirin lomallenne.

Jos oleskelette lämmitettyjen merivesialtaiden (2) äärellä tai istutte ravintolan viehättävällä sisäpihalla bufettiaamiaisella, tämän neljän tähden hotellin kutsuvat ulkotilat ja sen varjoisat palmupuut inspiroivat teitä nauttimaan Teneriffan virkistävästä ilmasta. Lastenallas ja leikkikenttä, kuten myös ulkoilma poreallas aikuisille löytyvät myös.

Sisältäen ihanat parvekkeet ja terassit, valikoima virkistysmahdollisuuksia ja hillitty maalaistyylinen sisustus, Hotel Colón Guanahanín huoneet ja sviitit ovat täydellinen paikka todelliselle rentoutumiselle. Tarjoten näkymät kohti katua tai uima-allasta, nämä kunnostetut ja hyvällä maulla koristetut majoitukset tulevat tyydyttämään jokaisen vieraan.

Bufetit, à la carte ruokalistat, virkistysjuomat ja kevyet välipalat odottavat teitä Hotel Colón Guanahanín ravintoloissa ja baareissa. Tunnustettu sen erinomaisesta keittiöstä ja palvelusta, älkää jättäkö väliin herkullisia ehdotuksia jotka tämä hotelli on varannut teille.

Aktiiviset vieraat tulevat arvostamaan viihdyttäviä urheilu- ja vapaa-ajan tiloja – squash kenttä, rauhoittava kylpylä ja hyvinvointi kylpylä, biljardi ja tennispöytä ovat saatavilla. Valaistulla tenniskentällä ja toisessa kylpyläpaikassa voi vierailla läheisessä Jardines de Nivaria´ssa. Lapsilla on leikkikenttä joka on omistettu vain heidän vapaa-ajalle. Erityisiä golfhintoja tarjotaan niille jotka ovat kiinnostuneita tutkia saaren golfkenttiä.

Kaksi tietokonetta ilmaisella internet yhteydellä on saatavilla vieraille hotellin vastaanottoalueella.

Valmis täydentämään lomanne äärimmäisellä mukavuudella, Hotel Colón Guanahanín ystävällinen henkilökunta auttaa teitä mielellään koska tahansa.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
wifi_en

Pikavaraus

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.