Værelser og suiter på Hotel Colón Guanahani

Med et udvalg af faciliteter på værelserne og en dejlig fornemmelse af privatliv, har dette 4-stjernede hotel forberedt det bedste i komfort og kvalitet for gæsterne der bor på dette charmerende hotel.

Standard dobbeltværelser

Uanset om du har valgt gade- eller havudsigt for dit ophold, giver disse dobbeltværelser med deres afdæmpede indretning den idylliske feriestemning. Med to enkeltsenge for brug som enkelt- eller dobbeltværelse, samt en ekstra seng for en tredje person, og et udvalg af produkter der gør dit ophold komplet.

Du finder en direkte telefonlinje, minibar, satellit tv, radio, sikkerhedsboks (mod betaling) og individuel aircondition. Badeværelserne inkluderer hårtørrer, badekåber og morgensko. Gæster der rejser med babyer kan bestille en vugge (gratis), eller en dobbeltseng hvis det foretrækkes. roomservice og sammenhængende værelser kan også leveres.

Superior dobbeltværelser

Udnyt den fredelige pool udsigt som disse superior dobbeltværelser har. Med en balkon eller terrasse at slappe af på, to enkeltsenge og en ekstra seng for en tredje gæst, er disse nymøblerede værelser et vidunderligt tilbud for dit ophold på Hotel Colón Guanahaní.

Med plasma tv og satellitadgang for din fornøjelse, samt radio, minibar og opmærksom roomservice, skal du huske at benytte dig af disse fordele på værelset. Der er også inkluderet en direkte telefonlinje, individuel aircondition og sikkerhedsboks (mod betaling) for din bekvemmelighed. Luksuriøse badeværelser med separat bad og bruser, hårtørrer, badekåber og morgensko er en del af tilbuddet.

Vugger kan opstilles (gratis) og der kan ebstilles dobbeltsenge efter behov.

Family værelser

Dette 4-stjernede hotel har forberedt flere familieværelser med en maksimal kapacitet på 4 personer for at kunne imødekomme alle gæster. Med smuk pooludsigt vil gæsterne der vælger denne løsning finde 2 separate soveværelser, et badeværelse og enkeltsenge.

Udover balkon eller terrasse, har disse værelser individuel aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), radio, direkte telefonlinje og underholdende satellit tv adgang. Der er en minibar og roomservice for ekstra fornøjelse. Du finder en hårtørrer, badekåber og morgensko på badeværelset.

Baby cots may be arranged (free of charge) and king size beds may be requested by guests when necessary.

Suiter

Med en ultimativ fornemmelse af privatliv, er disse suiter så charmerende som det er muligt. Med udsigt til pools og den omgivende have, vil gæsterne på disse værelser bestemt nyde den luksus der ligger i separat stue samt terrasse.

Med to enkelte- eller dobbeltseng for to eller tre gæster, er suiterne indrettet med elegante møbler og rummelige pladsforhold. Minibar, satellit tv, radio og aircondition er bare nogle af de faciliteter du vil finde. En sikkerhedsboks (mod betaling) er også inkluderet. På badeværelset kan du forvente en hårtørrer, badekåber og morgensko.

Roomservice og babyvugger kan bestilles.

 
Tjek priser og bestil online
wifi_en

Bestilling

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.