Restauranter og barer på Hotel Colón Guanahani

Hotel Colón Guanahaní glæder gæsterne med et udsøgt tilbud om smag og afslappede omgivelser og garanterer dig en særlig lækker ferie.

Bortset fra deres relativt lille størrelse er restauranter og barer på dette 4-stjernede hotel en af Hotel Colón Guanahaní største stoltheder. Hvert måltid tilberedes med de mest friske råvarer og det berede udvalg af retter og deres henrivende præsentation vil fryde dig.

Primært baseret på internationalt køkken, kan buffet’er for morgenmad og middag nydes på hovedrestauranten. På bestilling kan der serveres á la carte menuer om aftenen. Muligheden for at spise på restaurantens terrasse skal du nyde med venner og familie.

La Pérgola serverer á la carte menuer for frokost, lette snacks og forfriskninger nær poolen. Pool Bar og Piano Bar byder på en fristende liste af internationale forfriskninger og cocktails.

Showkøkken, levende underholdning og bageri er andre af fordelene ved dette boutique hotel.

 
Tjek priser og bestil online
wifi_en

Bestilling

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.