4-stjernet Hotel Colón Guanahani, Costa Adeje, Tenerife

 

GPS Koordinater: Breddegrad 28° 5'19.32"N Længdegrad 16°44'6.80"W


Hotel Colón Guanahaní er et fund for dem der har længtes efter en fredelig atmosfære og rolige omgivelser for deres ferie.

Costa Adeje deler sit smukke landskab med dette 4-stjernede hotel og centeret med højt niveau byder velkommen til gæster der besøger øens sydkyst. Hotel Colón Guanahaní ligger i kort afstand fra den kendte blå-flags strand, Playa de Fañabé og det nærliggende Adrian Hotel, Jardines de Nivaria, og kun en kort gåtur fra resortets mest populære attraktioner.

Der er et udvalg af restauranter, cafeer, barer og butikker spredt over fodgængerpromenaden – en vej der fører til den livlige Playa de las Américas resortet og den smukke marina. Kendt for sit hektiske natteliv og livlige underholdning, er det en dynamisk mulighed for de gæster der har lyst til at danse hele natten. 

Selv om Costa Adeje byder på moderne byggerier og glamourøse hoteller, er der stadig tegn på den oprindelige arkitektur i både kirker og boliger. Børnene vil være begejstrede for de mange vandlande i nærheden, og dem der har lyst til shopping kan udforske de mange butikscentre og designerbutikker i området. Du finder også restauranter med al slags gastronomi, fra traditionelt til internationalt køkken, næsten overalt.

Barranco del Infierno (Helvedeskløften), en stejl kløft med rindende ferskvand er et smukt syn og ligger kun få minutter derfra.

Reina Sofia lufthavnen ligger mindre end en halv times kørsel fra hotellet. 
Tjek priser og bestil online
wifi_en

Bestilling

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.