4-stjernet Hotel Colon Guanahani, Tenerife

Med modtagelse af velkendte ansigter år efter år er Hotel Colón Guanahaní blevet en favorit blandt loyale Tenerife rejsende. Anerkendt for sin opmærksomme gæstfrihed og personlige service, viderefører dette 4-stjernede hotel det renommé der har gjort Adrian Hoteles til en så populær feriesucces.

Beliggende langs Costa Adeje på det sydlige Tenerife, finder du Hotel Colón Guanahaní nær “den gyldne strand”, Playa de Fañabé. Med fantastisk udsigt til Teide bjerget og beliggende tæt på resortets hovedattraktioner, kan hotellets beliggenhed ikke undgå at tilfredsstille enhver der sætter pris på privat beliggenhed og fredelige omgivelser.

Med et udvalg af faciliteter byder dette kolonialstils hotel på charmerende indkvartering, udsøgte spisesteder, udendørs pools, sportsfaciliteter og et afslappende wellness center for at tage hånd om alle dine behov.

Hotel Colón Guanahaní giver alle gæster en dejlig grund til at blive endnu et af de kendte ansigter.

 
Tjek priser og bestil online
Hotel Jardines de Nivaria :: Roca Nivaria Gran Hotel
wifi_en

Bestilling

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.