Gruppeferier på Hotel Colón Guanahani

Der er masser af aktiviteter og underholdningsmuligheder for grupper, uanset om I foretrækker at udforske stille områder af Playa de Fañabé eller opdage det dynamiske liv i det nærliggende Playa de las Américas.

Kun få meter fra en af de bedste strande på Adeje kystlinjen, Playa de Fañabé, der er et ægte paradis for tilhængere af alle slags vandsport og aktiviteter. Kendt for sit fantastiske udvalg af faciliteter og fremragende betingelser, kan eventyrlystne grupper udforske det krystalklare vand på denne strand med dykning, windsurfing, sejlads med mere.

Oplev en dag med dybhavsfiskeri, tag på en bådudflugt og se hvaler og delfiner, eller nyd blot en vidunderlig eftermiddag med doven solbadning.

Cykling, scooterudlejning og selv gocarts er muligheder for grupper og en god måde at opleve hotellets omgivelser. Squash og tennis kan spilles på hotellet og på det nærliggende Adrian hotel, mens passionerede golfspillere kan spille på de mange baner på denne del af øen som Golf Costa Adeje og Golf Las Américas.

Tag svævebanen op til Teide bjerget, besøg Barranco del Infierno, eller Zoo. Yngre gæster og familiegrupper vil have det sjovt på temaparker og vandlande i nærheden. Siam Park er en populær reference og absolut et besøg værd for en hel dags sjov med vand!

Tag på indkøb efter designermærker på Plaza del Duque centeret og udforsk de mange restauranter, cafeer og barer langs promenaden. Tag i byen en aften på Playa de las Américas og oplev festmiljøet som dette resort er berømt for!

 
Tjek priser og bestil online
wifi_en

Bestilling

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.