Faciliteter på Hotel Colón Guanahani

Kendt for sit omhyggeligt udvalgte sortiment af faciliteter og services, vil dette 4-stjernede boutique hotel tage hånd om alle dine behov.

De varme farver og detaljer der udgør den kolonialstils-inspirerede arkitektur på Hotel Colón Guanahaní, og de smukke velholdte haver, vil skabe fremragende omgivelser for din ferie.

Uanset om du slapper af ved de opvarmede havvands pools (2) eller sidder på restaurantes charmerende terrasse og nyder din morgenmadsbuffet, vil de udendørs omgivelser på dette 4-stjernede hotel og dets skyggefulde palmer inspirere dig til at nyde Tenerifes friske luft. Du finder også en pool for børn og en legeplads, samt en udendørs jacuzzi for voksne.

Med vidunderlige balkoner og terrasser, et udvalg af faciliteter og en afdæmpet rustik stil, vil værelser og suiter på Hotel Colón Guanahaní være det perfekte sted for ægte afslapning. Med udsigt mod gaden eller poolen, vil disse nyrenoverede og smukt indrettede indkvarteringer tilfredsstille enhver gæst.

Restauranter og barer på Hotel Colón Guanahaní serverer buffet’er, á lla carte menuer, forfriskninger og lette snacks. Hotellet er anerkendt for sit udsøgte køkken og service, og du må ikke glemme at prøve de anbefalede lækkerier som hotellet har parat til dig.

Aktive gæster vil sætte pris på de underholdende sports- og fritidsaktiviteter – en squashbane, afslappende spa og wellness center, billard og bordtennis er til rådighed. Oplyste tennisbaner og endnu en spa der kan besøges på det nærliggende Jardines de Nivaria. Børnene har et legerum kun for dem. Der ydes specielle golfpriser for dem der vil udforske øens golfbaner.

I hotellets receptionsområde finder du to computere med gratis internetadgang der er til rådighed for gæsterne.

Hotel Colón Guanahaní er klar til at levere den yderste komfort for din ferie og det venlige personale er klar til at hjælpe dig på ethvert tidspunkt.

 
Tjek priser og bestil online
wifi_en

Bestilling

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlandsVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.