Quickbooker


Hotel Botanico

Konferens och företagsevents på hotell i Puerto de la Cruz på Teneriffa

Hotel Botánico är en idealisk plats om man vill imponera på konferensdeltagare med högt ställda krav, med den utsökta läget, hotellfaciliteterna och förstklassig service.

Salón Gran Teide, som är den största möteslokalen, och Salón Vilaflor, ligger på samma våning. Mycket dagsljus finns och båda salarna vetter mot hotellets charmiga trädgård - utmärkt för företagsarrangemang. Salón Gran Teide kan ta emot upp till 500 deltagare i teatersittning, 700 för en cocktailmottagning och 350 personer vid en företagsmiddag

Salón Esperanza och Salón Mercedes ligger skiljda från de andra rummen och de rymmer en raffinerad samling utställda konstverk och keramik. Beroende på vilken typ av arrangemang det gäller, kan Salón Esperanza ta emot mellan 50-65 deltagare och Salón Mercedes mellan 25-40 för möten och företagsevenemang.

På mellanvåningen ligger Salón Tajinaste, Salón Salinas, Salón Cañadas och Salón Iriarte, som alla har olika kapacitet och de är utmärkta för konferensarrangemang och möten. De har också rikligt med dagsljus och kan arrangeras i teater-, skol-, styrelse- och U-sittning. Flera rum kan kopplas samman.

Utrustning kan anordnas: overheadprojektorer, skärmar, TV-apparater, datorer (med snabb internetuppkoppling), blädderblock, etc. Det går också att få företagspaket och personlig hjälp med planeringen (mot avgift).

När man är på konferens här, kan man riktigt koppla av i det utsökta boendet, på sportanläggningen, på Oriental Spa Garden och i hotellets restauranger.

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.