Quickbooker


Hotel Botanico

Oriental Spa Garden på Hotel Botanico

Ta en reise gjennom kropp og sjel på Oriental Spa Garden og oppdag en helligdom som er ment for å få deg til å føle deg på topp.

Vakkert hotellområde og tropiske hager, original og glamorøs atmosfære, Oriental Spa Garden representerer hvor langt ekte avslapping kan føre deg.

Den herlige lyden av vann vil holde deg med selskap til enhver tid, enten du nyter en undervannsmassasje i spaets basseng, eller prøver boblebadet eller en dusj. En herlig japansk badstue, tyrkisk bad og en orientalsk laconium er andre tilbud som garantert vil gi deg mye glede.

Aromaterapi, et privat drage-spa et pagode som kun er ment for Shiatsu, er alternativer som burde prøves. Utendørs thai-massasje og 20 ekstra massasjerom vil garantere deg all oppmerksomhet fra den profesjonelle betjeningen.

En termisk krets på Oriental Spa Garden er gratis for gjester over 16 år, som oppholder seg på hotellet i mer enn 5 netter.

En frisørsalong med tjenester som manikyr, pedikyr, et solarium, et moderne og fult utstyrt treningssenter, samt et helseprogram er inkludert for å fullføre denne bortskjemte opplevelsen.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpg
  • 06spa.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.