Quickbooker


Hotel Botanico

Rom og suiter på Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden

Rommene og suitene på Hotel Botánico and The Oriental Spa Garden er innredet med enkelthet og eleganse.

Deluxe-rom

Flott utsikt over fjellet Teide, havet eller spaet og hagen fra sittegruppen på balkongen din. Tilbring en avslappende natt i en king size-seng eller to enkeltsenger. Hvis du vil tilbringe mer tid på rommet ditt, vær sikker på at du utnytter TV-en din med LCD-skjerm og bestiller mat fra romservice.

Med en integrert arbeidsplass og et romslig område, har disse rommene en vakker innredning. Fordi små detaljer gjør en stor forskjell, kan gjestene forvente å finne orientalske motiver på rommene, samt et vakkert italiensk marmorbad med dobbel vask, badekåpe og tøfler.

En telefon, safe, minibar og gratis ADSL-internettilgang er også inkludert.

Disse rommene anbefales for én eller to gjester. Familier kan be om sammenhengende rom for 3 til 4 gjester. Hunder (maks vekt 8 kg) kan innkvarteres og motta ekstra fordeler (ekstra kostnad).

Ambassador Junior suiter

Diss elegante suitene er et godt eksempel på et liv i luksus. God plass, glamorøse store senger eller to enkeltsenger, samt vakker utsikt over spaet og hagen eller fjellet Teide og havet. Disse rommene er et godt valg for glamorøse gjester.

Bestill frokost via romservice og nyt soloppgangen fra din egen balkong. Salongen i stuen henger sammen med soverommet og et herlig badekar på det italienske marmorbadet er inkludert i alle suitene. Et omkledningsrom er tilgjengelig for gjester med mye bagasje, det er også mange andre fasiliteter som er integrert i disse unike suitene.

En telefon, safe, minibar, gratis ADSL-internettilgang, samt en moderne LCD-skjerm-TV vil møte alle dine behov. De som reiser med dyr vil glede seg over dyrevennlige regler og de tilbudene hotellet har for slike situasjoner (ekstra kostnad).

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.