Quickbooker


Hotel Botanico

Restauranter og barer på Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden

Send smaksløkene dine på reise og prøv noen av de beste internasjonale rettene som tilbys i restaurantene og barene på Hotel Botánico.

Restaurant Oriental og den vakre innredningen vil få deg til å glemme at du er på solfylte Tenerife, og isteden langt inn i eksotiske Asia. Du vil være omgitt av et vakkert orientalsk tema, autentiske smaker fra Thailand, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Kina og Japan, finner du på menyen vår. Gjester som spiser på denne restauranten må følge en formell kleskode. Restaurant Oriental er stengt i hele mai.

Italiensk mat og middelhavsinspirerte retter serveres på Il Pappagallo. Vendt mot Puerto de la Cruz og Atlanterhavet tilbyr denne sjarmerende restauranten en herlig og variert meny. Il Pappagallo er stengt i hele juli.

Utforsk Spanias mange regionale retter på Andalusia-inspirerte La Parrilla, som er det perfekte stedet for en intim middag eller sosiale sammenhenger med venner og familie.

Nyt måltidet ditt sammen med det beste av lokale viner, inne eller ute ved bassenget og de vakre hagene. La Parrilla er åpen hele året unntatt i juni.

For noe lett og enkelt å spise, kan du dra til hjertet av de vakre hagene og salongen La Palmera Real. Med sin flotte beliggenhet og rike frokostbuffer, er ingen ting som å starte dagen omgitt av naturlig skjønnhet.

Kanariske malerier fra 1900- og 2000- tallet pryder Bar Hall – et flott sted for å slappe av og bestille en forfriskning, kaffe eller te. I løpet av dagen serveres det herlige kaker og smørbrød, nipp til en drink til lyden av nattunderholdning.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurant.jpg
  • 02restaurant.jpg
  • 03restaurant.jpg
  • 04restaurant.jpg
  • 05restaurant.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.