Quickbooker


Hotel Botanico

Møter og forretningsarrangementer på Hotel, Puerto de la Cruz, Tenerife

Hotel Botánico er et idyllisk sted for å imponere krevende medarbeidere på grunn av den flotte beliggenheten, alle fasilitetene og den gjennomførte servicen.

Salon Gran Teide, det største området, og Salon Vilaflor ligger i samme etasje. Opplev en atmosfære fylt av dagslys, begge rommene vender ut til hotellets sjarmerende hage, et vakkert sted å styre forretningen fra. Salon Gran Teide har kapasitet til å motta 500 gjester i teaterstil, 700 til drinker og 350 for bedriftsbanketter.

Salon Esperanza og Salon Mercedes ligger litt lengre unna de andre rommene og har et sofistikert utvalg av dekorativ kust og keramikk. Avhengig av anledningen, kan Salon Esperanza motta 50-65 deltakere, og sammen med Salon Mercedes kan det romme 25-40 til møter og forretningsarrangementer.

I mellometasjen har Salon Tajinaste, Salon Salinas, Salon Cañadas og Salon Iriarte forskjellig kapasitet og er ideelle for møter og konferanser. Med mye dagslys kan disse arrangeres som et teater, et klasserom, et styrerom og i U-stil. Flere er sammenhengende rom.

Utstyr som kan arrangeres er: projektorer, skjermen, TV-er, datamaskiner (med internettilgang via kabel) flippover, osv. Pakker og profesjonell planleggere tilbys også (ekstra kostnad).

Den fantastiske innkvarteringen, sportsfasilitetene, Oriental Spa Garden og hotellets restauranter vil garantere deg en avslappende fritid når du er på forretningsreise.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.