Quickbooker


Hotel Botanico

Loro Parque, Puerto de la Cruz, Tenerife

Loro Parque er en av Tenerifes største stoltheter som du kan glede deg over. I 1995 ble Loro Parque kjøpt av Hotel Botánico og har siden opprettet et spesielt bånd til den naturlige parken som ligger en kort kjøretur unna – flott for de som ønsker å besøke denne viktige attraksjonen.

En investering for å bevare et naturlig liv og habitater av sjelden arter, samt å støtte en sterk miljøvennlig bevissthet er noe av det som karakteriserer Loro Parque og dens organisasjon. Som hjemmet til verdens største papegøyesamling innkvarterer denne parken en verden av forskjellige dyr fra spekkhoggere til pingviner, gorillaer og sjøløver.

Loro Parque er åpen for alle og tilbyr et bredt utvalg av underholdning, morsomme attraksjonsturer og suvenirbutikker for alle aldre.

I løpet av månedene juli og august organiserer Hotel Botánico en spesiell ekskursjon til parken, Botánico Kinder Aventura, som er rettet mot barn mellom 4 og 12 år.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • loro_parque_01.jpg
  • loro_parque_02.jpg
  • loro_parque_03.jpg
  • loro_parque_04.jpg
  • loro_parque_05.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.