Quickbooker


Hotel Botanico

5-stjerners Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden, Puerto de la Cruz, Tenerife

GPS Koordinater: Breddegrad 28°24'40.55"N Lengdegrad 16°32'16.91"W

 


I nærheten av Kanariøyene er Tenerife og dets kosmopolitiske by, Puerto de la Cruz, hjemmet til det glamorøse Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden.

Landskapet av blått vann i Orotava-dalen med frodig vegetasjon og utsikt over fjellet Teide, er denne beliggenheten er både idyllisk og bortgjemt. Benytt deg av hotellets transport til byen eller ta en spasertur på de brosteinbelagte gatene mot Plaza del Charco (bysentret), et tradisjonelt møtepunkt som fører til byens hovedsteder.

Besøk Playa Jardín en vulkansk sandstrand som anbefales på det sterkest. Stranden ligger like ved havnen og slottet, Castillo San Felipe fra 1700-tallet. Lago Martiánez er en av byens mest populære attraksjoner på grunn av sine kunstige saltvannsinnsjøer og originale arkitektur. I dette komplekset finner du Puerto de la Cruz Casino, et flott sted for de som vil nyte en atmosfære fylt av gambling og spennende nattlig underholdning.

Hvis du heller ønsker en reise gjennom naturen er Loro Parque en avgrenset naturpark, kjent for sin enorme papegøyesamling og fritidsalternativer. Det er et flott sted for familie og venner i alle aldre.

La Ranilla ligger i restaurantområdets hjerte, og er kjent for å ha noen av de beste spisestedene i Puerto de la Cruz. Sjømat, internasjonale rette og og tradisjonell kanarisk mat er innen rekkevidde.

Den nærmeste flyplassen til Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden er Tenerife lufthavn i nord.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.