Snelboeker


Hotel Botanico

Hotellocatie voor bijeenkomsten en bedrijfsevenementen, Puerto de la Cruz, Tenerife

Hotel Botánico is door de prestigieuze locatie, talrijke faciliteiten en uitgebreide service, de idyllische plek om indruk te maken op veeleisende delegatieleden.

Salon Gran Teide, de grootste zaal, en Salon Vilaflor liggen op dezelfde verdieping. Beide zalen hebben overvloedig veel natuurlijke lichtinval en kijken uit op de pittoreske tuinen, een heerlijke plek dus om zaken te doen. Salon Gran Teide heeft een capaciteit van maximaal 500 personen in theaterstijl, 700 voor cocktails en 350 voor zakelijke banketten.

Salon Esperanza en Salon Mercedes liggen niet bij de andere zalen en tonen een reeks decoratieve kunststukken en keramiek. Afhankelijk van de gelegenheid biedt Salon Esperanza plaats aan 50-65 deelnemers, terwijl Salon Mercedes een capaciteit heeft van 25-40 personen voor bijeenkomsten en zakelijke evenementen.

Op de tussenverdieping liggen Salon Tajinaste, Salon Salinas, Salon Cañadas en Salon Iriarte. Deze hebben een verschillende capaciteit en zijn ideaal voor conferenties en bijeenkomsten. Deze zalen hebben veel natuurlijke lichtinval en kunnen worden opgesteld in theater-, klaslokaal-, directiekamer- en U-stijl. Er zijn verschillende aangrenzende zalen.

Er kan apparatuur worden geregeld: overheadprojectors, schermen, televisies, computers (met snelle internettoegang), flip-overs, etc. U kunt ook vragen om arrangementen en een professionele planner (tegen betaling).

De schitterende accommodatie, sportfaciliteiten, Oriental Spa Garden en de restaurants van het hotel zorgen zeker voor wat tijd van ontspanning terwijl u zaken doet.

 
Check tarieven en boek online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.