Pikavaraus


Hotel Botanico

Kokous- ja yritystapahtumapaikka hotelli, Puerto de la Cruzissa, Teneriffalla

Hotel Botánico tulee olemaan idyllinen paikka vaativille valtuutetuille johtuen sen etuoikeutetusta sijainnista, rikkaista tiloista ja täydellisestä palveluista.

Salon Gran Teide, suurin paikka, ja Salon Vilaflor löytyvät samasta kerroksesta. Saaden runsaasti päivänvaloa, molemmat huoneet avautuvat yli hotellin viehättävien puutarhojen, ihana puite hoitaa liiketointa. Salon Gran Teidelle mahtuu 500 jäsentä teatterimuotoon, 700 cocktailtilaisuuksiin ja 350 yritys juhla-aterioille.

Salon Esperanza ja Salon Mercedes on sijoitettu pois muista huoneista ja tuovat esille hienostuneen valikoiman sisustavia taideteoksia ja keramiikkaa. Riippuen tilaisuuden tarkoituksesta, Salon Esperanza voi ottaa vastaan 50-65 valtuutettua, samalla kun Salon Mercedes voi ottaa vastaan 25-40 kokouksille ja yritystapahtumille.

Välikerrostasolla, Salon Tajinaste, Salon Salinas, Salon Cañadas ja Salon Iriarte ovat eri kokoisia ja ihanteellisesti kohdistettu kokoontumisille ja kokouksille. Myös vastaanottavainen luonnonvalolle, nämä voidaan järjestää teatteri-, luokkahuone-, johtoryhmä- ja U-tyyliin. Monet ovat yhdistyviä huoneita.

Varustus voidaan järjestää: yläpuolella oleva kuvanheitin, näytöt, TV:t, tietokoneet (nopealla internet yhteydellä) fläppitaulut, jne. Paketteja ja ammattitaitoisen suunnittelijan voi myös pyytää (lisämaksusta).

Uskomaton majoitus, urheilutilat, Oriental Spa Garden ja hotellin ravintolat tulevat varmasti tarjoamaan rentouttavan vapaa-ajan liikematkalla ollessanne.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.