Bestilling


Hotel Botanico

Møde og firma event hotel, Puerto de la Cruz, Tenerife

Hotel Botánico vil være et idyllisk sted at imponere krævende mødedeltagere på grund af den prestigefyldte beliggenhed, de omfattende faciliteter og den komplette service.

Salon Gran Teide, det største lokale, og Salon Vilaflor findes på samme etage. Med et stort naturligt lysindfald har begge lokaler udsigt over hotellets frodige haver, et vidunderligt sted at tage vare på forretning. Salon Gran Teide har en kapacitet på 500 personer i teaterstil, 700 for cocktails og 350 for firmamiddage.

Salon Esperanza og Salon Mercedes ligger på afstand af de andre lokaler og byder på et udvalg af dekorativ kunst og keramik. Afhængig af formålet med begivenheden kan Salon Esperanza modtage 50-65 deltagere, mens Salon Mercedes kan rumme 25-40 for møder og firmaevents.

På mellemetagen har Salon Tajinaste, Salon Salinas, Salon Cañadas og Salon Iriarte forskellige kapaciteter og er ideelle for forsamlinger og møder. De modtager også naturligt lysindfald og kan arrangeres som teater, klasseværelse, bestyrelseslokale og U-form. Flere af lokalerne er sammenhængende.

Der kan arrangeres udstyr: Overhead projektor, skærme, TV, computere (med hurtig internetadgang), flipcharts, m.m. Der kan også bestilles pakkeløsninger og professionel planlægger (mod betaling).

Den fantastiske indkvartering, sportsfaciliteter, Oriental Spa Garden og hotel restauranter vil sikre den afslappende fritid under foretningsrejsen.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.