Hotel Beatriz
Quickbooker

wifi_en

Spa-anläggningen på Hotel Beatriz Atlantis

Hotellets spa-anläggning har ett helt otroligt läge, med panoramautsikt över havet och Teide samtidigt och på samma gång kan man njuta av olika avkopplande behandlingar.

Anläggningen har en fantastisk hydrotermisk circuit, med flera vattenfunktioner som jet-strålar, swan neck, liggstolar med mikrobubblor, bubbelpool, bastu, turkiskt bad och is-fontän. Det finns hydromassage-bad, ett flotarium och en AquaThermoJet, för att man riktigt ska kunna koppla av.

Professionella terapeuter erbjuder personlig och uppmärksam service. Alla detaljer är på plats: det finns en VIP-zon för att kunna ta emot par som vill ha dubbel-massage, för att slappna av ordentligt lite mer avskilt.

Olika dofter och material ger nya känsloupplevelser och för tankarna till exotiska platser. Här finns energi i massor för både kropp och själ i en värld av njutning och välbefinnande. Man kan välja mellan en mängd olika estetiska och avslappnande behandlingar på den här spa-anläggningen, det är bara att välja.

Det är enklare att komma hem efter att man varit på den här underbara anläggningen, eftersom man fått djup och intensiv avkoppling och semester blir helt oförglömlig.

 
Se priser och boka online här

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 03facilities.jpg
  • 01random.jpg
  • 04random.jpg
  • 02random.jpg
  • 05random.jpg
  • 03random.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.