Hotel Beatriz
Quickbooker

wifi_en

Rum och sviter på Hotel Beatriz Atlantis & Spa

De bekväma rummen på Hotel Beatriz Atlantis & Spa är elegant och generöst nyrenoverade och här känner man verkligen att man kommit till en resort som tar hand om ens semester. Rummen är rymliga och man känner sig som hemma på en gång. Gå ut på balkongen eller terrassen och njut av den magnifika utsikten över havet och över vulkanen Teide. Rummen passar alla olika gäster.

Twin Room Standard

I det här utsökta rummet finns två enkelsängar, väckningsfunktion, gästservice och tvättservice (mot avgift). Rummet är utrustat med exempelvis luftkonditionering och uppvärmning, trägolv, WiFi internetuppkoppling, värdeskåp att hyra, direkttelefon, LCD satellit-TV och om man beställer går det att få rum som kan anslutas till varandra. I badrummet finns badkar eller dusch.

Four Bedded Room

I det här standardrummet med moderna möbler och trevlig dekor, finns det sängplatser för upp till fyra personer: en dubbelsäng och två extrasängar, för fyra vuxna eller två vuxna och två barn. Det stora badrummet har dagsljus med badkar och två moderna handfat. I rummet finns luftkonditionering och uppvärmning, trägolv, WiFi internet, värdeskåp, direkttelefon, LCD satellit-TV och om man beställer går det att få rum som kan anslutas till varandra.

 
Se priser och boka online här

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.