Hotel Beatriz
Quickbooker

wifi_en

Restauranger och barer på Hotel Beatriz Atlantis & Spa

Hotel Beatriz Atlantis & Spa är stolt över sina två restauranger och den ”multi-funktionella” baren. Njut av en kulinarisk upplevelse från det lokala köket och internationella menyer med mycket att välja bland.

Det dukas upp både frukost- och middagsbuffé på hotellets restaurang. Antingen sitter man inomhus och äter i en klassiskt dekorerad matsal, där dagsljus kommer in genom stora fönster, eller så kan man välja att äta på den populära utomhusterrassen, där den enastående utsikten över poolen och havet bidrar till upplevelsen.

Vid lunchtid behöver man inte ta sig långt från solande, eftersom det finns en utsökt a la carte meny på poolbaren. Från menyn kan man smaka på internationella läckerheter, som tillagas för att smakerna i ingredienserna verkligen ska komma till sin rätt.

Under dagtid kan man ha det trevligt vid Café Drago, som består av två olika utomhusterrasser. På chillout-terrassen har man havet som bakgrund och man kan bara sitta och bara njuta av omgivningarna, medan man smakar på nypressade juicer och drinkar. Här har man möblerat med bekväma soffor, för att öka på mys-faktorn. Varje kväll kan man lyssna till live-musik eller se andra typer av shower. Programmet är varierat och passar alla.

 
Se priser och boka online här

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 01random.jpg
  • 03facilities.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.