Hotel Beatriz




Quickbooker





wifi_en

Hotel Beatriz Atlantis & Spa i Puerto de la Cruz på Tenerife

GPS koordinater: Breddgrad 28°25'2.77"N Längdgrad 16°32'31.39"W


Hotel Beatriz Atlantis & Spa ligger i Puerto de la Cruz, som är en populär destination på Teneriffa. Denna lilla stad på norra kusten av den här enastående vulkanön, har mycket att erbjuda, som delikata restauranger med internationell och lokal mat (som serverar typisk kanarisk mat), trevliga barer, massor av butiker och ett oslagbart läge vid havet.

Det är bara 2,6 mil mellan Teneriffas norra flygplats, Los Rodeos, och Hotel Beatriz Atlantis & Spa, som ligger mitt i hjärtat av Puerto de la Cruz. De viktigaste sevärdheterna ligger endast ett stenkast härifrån. Eftersom hotellet ligger vid havet har man inte bara underbar utsikt, utan det är också mycket nära till en liten sandstrand. Ta en härlig joggingtur på morgonen eller en skön promenad längs kusten, för att hålla igång och för att njuta av de magnifika omgivningarna.

Ta med barnen till Lago Martiánez, där de kan ha mycket skoj. Det är en av Puerto de la Cruz största attraktioner, en otrolig konstgjord sjö, med fyra pooler för vuxna och tre för barn. Loro Parque är också utmärkt för familjen med alla exotiska varelser som finns där, som delfiner, späckhuggare, papegojor, sjölejon och mycket annat.
 
Se priser och boka online här

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.