Hotel Beatriz
Quickbooker

wifi_en

Hotel Beatriz Atlantis & Spa på Teneriffa

Hotel Beatriz Atlantis & Spa är ett av de mest spännande hotellen på Teneriffa, beläget i den norra delen alldeles vid havet och med fantastisk utsikt över vulkanen Teide, med sitt ståtliga bergsmassiv.

Denna höga byggnad ligger i centrum av Puerto de la Cruz. och har en stor välkomnande hall. Hotellet består av flera våningar med snygga och bekväma rum och utsikt över Atlantens glittrande, djupblå vatten och över de två poolerna nedanför. Överst i hotellet ligger ett otroligt spa i en glaskupol, med enastående utsikt över havet.

Hotellet har nyligen renoverats i smakfull design, med sprakande röda färger på soffor och kuddar med krämvita väggar, som gör att man får en härlig känsla av lyx och komfort.

Berömda Lake Martiánez ligger alldeles vid foten av hotellet. I det här enorma området finns det klippor, fontäner, trappsteg, stigar och tusentals andra saker att utforska och här kan man roa sig i timmar.

Den största av Kanarieöarna har ett enastående landskap som man inte hittar på så många andra platser i världen. Klimatet är milt hela året om, så det här är det perfekta hotellet för en avkopplande semester.

 
Se priser och boka online här

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.