Hotel Beatriz
Quickbooker

wifi_en

Det här är Hotel Beatriz Atlantis & Spa

Teneriffa är en mycket vacker ö, kantad av svart vulkansand mitt i den blåbärsblå oceanen. Hotel Beatriz Atlantis & Spa ligger vid kusten med havet och stranden nära till hands.

I den stora entréhallen finns en reception som är öppen dygnet runt, som kan hjälpa till med allt, stort som smått och här kan man växla pengar. Det finns parkering under jord, där man parkerar gratis.

Man kan koppla upp sig på WiFi internet i hela hotellet (låg avgift), även i rummen och i den fantastiska konferensanläggningen, där det finns 6 salar för olika typer av arrangemang.

Vid den enorma sötvattenspoolen kan man njuta av Teneriffas vackra väder och det finns solsängar och parasoller, så att man verkligen ska kunna ha det skönt i solen, läsa en bok eller ta sig en tupplur.

Föräldrar kan koppla av medan barnen leker i barnpoolen eller har roligt inne på barnklubben, som inte kostar något extra och där det finns aktiviteter anpassade efter ålder och nationalitet.   

På toppen av hotellet, ligger njutningarnas oas. Där ligger nämligen hotellets spa-anläggningen inne i en glaskupol med enastående utsikt över havet.

 
Se priser och boka online här

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.