Hotel Beatriz
Quickbooker

wifi_en

Spasenteret på Hotel Beatriz Atlantis

Gjestene vil bli overrasket over dette flotte spa- og helsesenterets beliggenhet, som tilbyr uforstyrret utsikt over havet og fjellet Teide, mens du kan nyte enestående avslappende behandlinger.

Dette spasenteret har en fantastisk hydrotermal krets, med akvatiske effekter som jetfly, svanehals, mirko-boble senger, boblebad, badstue, tyrkisk bad og en isfontene. Det finnes hydromassasje bad, et flotatarium og en AquaTheroJet for videre avslapping og fullstendig ro.

Profesjonelle terapeuter vil tilby deg den mest personlige og oppmerksomme servicen. Alle detaljer er gjennomtenkt, og en VIP-sone er opprettet for å ta imot par til dobbelmassasje, for å gi deg en dyp følelse av velvære i et mer intimt miljø.

Ulike lukter og teksturer vil transportere deg på en reise til fjerntliggende eksotiske steder, fylt med nye opplevelser. Forny din energi og foryng din sjel med avstressende behandlinger som er tilgjengelige på dette spasenteret, alt du må gjøre er velge.

Hjemkomsten etter å ha vært på disse fantastiske fasilitetene vil vise at hverdagen blir enklere, ettersom virkningene er langvarige og intense, noe som gjør din ferie rett og slett uforglemmelig.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 02random.jpg
  • 04random.jpg
  • 03random.jpg
  • 01random.jpg
  • 05random.jpg
  • 03facilities.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.